HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

5. forduló - Beszámoló: Európa - Respect FC

2010.09.28. 07:59 zsoltez

Ezúttal rendhagyó beszámoló készül, ugyanis a megszokott szerző ezúttal nem vállalta a cikk megírását, mivel a mérkőzés után több szurkoló is felelősségre vonta gyengébb játéka miatt. Természetesen nem a szurkolók haragja tántorította el az írástól, hanem úgy döntött, hogy ezentúl minden szabadidejét edzéssel fogja tölteni, így segítve csapatát.

A mérkőzésre visszatérve: A késő esti időpont és a sérülések erősen megrostálták a Respect FC keretét, azonban egy pozitívum így is volt, hiszen a védelem oszlopa, Németh Norbert ezen a meccsen térhetett vissza. Ezzel el is mondtam mindent, ami esetleg jobbá tehette a Respect számára az estét, hiszen a vereség mellett Karsai Péter is kidőlt térdsérülés következtében legalább egy hónapra.

A védelmet leszámítva mindenki nagyon gyenge napot fogott ki, nem jöttek be se a passzok, se a cselek. Mindkét csapat dolgát megnehezítette a viharos szél és a sötétség, de rossz teljesítményt nem lehet csak erre fogni, hiszen az ellenfél is ezen a pályán játszott.

A végeredmény 2-1 lett az Európa javára, egyetlen gólunkat Kiss lőtte, felszabadító rúgásnak indult, de a szél és az ellenfél kapusának segítségével egyenlítés lett belőle. Az óriási potya adta lelki előnyt nem sikerült kihasználni, és három perccel a mérkőzés vége előtt esett a győztes gól.

Kis szerencsével meg lehetett volna a döntetlen, de az ellenfél többet támadott, veszélyesebb volt, és a bíró ugyan nem volt a helyzet magaslatán, egy piros lapot elfelejtett felmutatni egy becsúszás után, míg egy tizenegyes gyanús esetben továbbot intett, ettől függetlenül a Respect leginkább gyenge teljesítményének köszönhetően kapott ki.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 5 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr202345033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása