HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

11. forduló - Értékelés: Respect FC - Tabán

2011.03.04. 08:00 zsoltez

Respect FC – Tabán 2-1 (0-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Varga Balázs

Az ellenfél nem tesztelte tudását. Annyi dolga volt, hogy kijött az ellenfél nem túl pontos kiugratásaira, és hogy elvégezze a kirúgásokat. Balszerencséjére az ellenfél egyetlen kapuralövése egy 11-es volt.

0

Karsai Dániel

Rengeteget futott fel, védőmunkáját tökéletesen látta el. Az egész csapatra jellemző pontatlanság néha az ő játékán is meglátszott. A kiállítása szerintem nem volt jogos, azonban a becsúszása talán igen. Az ő sebességével amúgy is utolérte volna az ellenfelét.

7-2=5

Németh Norbert

Nem hiszem, hogy bárki tudna rosszat mondani a teljesítményére. Gólt lőtt, a védelem oszlopa volt, és a támadásokba is többször becsatlakozott.

8

Szilasi Dezső

Remek védőpárost alkot Norbival, ezt tegnap is bizonyította.

7

Hegedűs Gábor

Szerintem az egyik legjobb teljesítményét nyújtotta. Gyakorlatilag rossz passz és hiba nélkül hozta le a meccset.

7

Varga T. Róbert

Sok labdát szerzett, sokat mozgott, szerintem el is fáradt. Csapattársai szerint, mikor lecserélték, a csapat legjobbját hozták le.

6

Kiss Szabolcs

Saját térfelünkön két hajmeresztő rossz passza is volt, ezt leszámítva azonban hozta magát. Ezúttal nem szakadt szét a második félidőre a középpálya. Ebben nagy érdemei vannak.

6

Csillag Péter

Nagyon akart, sokat mozgott, de ez most nem az ő meccse volt. A második félidőben még inkább odatette magát, ezúttal azonban nem sikerült betalálnia.

6

Zsoltéz Ádám

Nem tudta felvenni a mérkőzés ritmusát, sok hibával, pontatlanul játszott.

5

Horák Mátyás

Az első félidőben akár ki is állíthatták volna, nem igazán ment neki a játék, túlságosan ingerült volt. A szünetben, talán a meglebegtetett csere hatására, lenyugodott, és a második félidőben, lecseréléséig, jól játszott, gólt is rúghatott volna.

6

Marosi Balázs

Megint eldöntötte a meccset, és egyszer a második félidőben legalább a saját térfele közepéig visszament védekezni. Ez mindent elmond az elszántságáról.

6

Cserék

Joó Gábor

Jól tartotta meg a labdákat elől, ráadásul, ha elesik egy ízben, akkor tizenegyest harcolhatott volna ki. Jó csere volt.

6

Kiszely György

Bemutatkozása felemásra sikeredett, többször remekül hozta ki a labdát, több jó kényszerítőt is láthattunk tőle. Rutintalansága miatt kaptunk egy tizenegyest, szerencsére ettől függetlenül sikerült megszerezni a győzelmet. Hasznos tagja lehet a csapatnak.

-

Révész Tamás

Hosszú sérülés után tért vissza. A nagypályás játékot neki is szoknia kell. Ha beilleszkedik, fontos szerepet játszhat a csapat életében.

-

Vladan Filipovic

Beállását követően azonnal adott egy, rá jellemző, zseniális passzt, amit még több követett a mérkőzésen. Balszerencséjére ezekből csak egyet értékesítettek a csapattársak, míg két lövőhelyzeténél nem találta el jól a labdát. Remélem, a következő meccsén sikerül újra gólt szereznie.

7

Edzők

Tóth Péter és Zsoltéz Ádám

Négy cserét is végrehajtottak, kicsit akadozott a kommunikáció a kispad és a játékosok között, de sem a cserék, sem a kiállítás nem okozott zavart a csapatban, ami egyértelműen az edzők dicsérete :)

4+4=8

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr582709362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása