HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

9. forduló - Beszámoló: Makin’ justice at the end

2010.10.21. 07:59 respectfc

Vasárnap este nem volt jó előjel a Respect számára, az egyetlen vereségét ugyanis ebben az időpontban szenvedte el. Most azonban kedvezőbb fényviszonyok és esőmentes pálya várta a listavezetőt, de Danidí most sem játszott, ezúttal láz miatt dőlt a védelemből, a helyére Ádi került.

Az ellenfél a Justitia, kevés gólt kaptak, de keveset is lőttek, de mint az eddig már többször bebizonyosodott, a statisztikák ellenünk mit sem érnek. Erről az ellenünk kezdett meccsig 0 gólt kapó Szent Pál tudna bővebben mesélni, akik végül egy hatossal távoztak a Láng Arénából…
A feledhető első félidő kiemelkedő momentumai CséPéhez kapcsolódnak: előbb a kiugratásom után ziccerben érték utol, és mentettek szögletre, majd a félidő közepén a harmadik szögletünket Filip helyett elvégezve nemes egyszerűséggel betekerte (1:0). Sajnálatos esemény, hogy Flegmi a 40. percben lesérült, de pénteken újra erősítheti már a csapatot, helyére JoóGabi jött be.
A második félidőben aztán felpörögtek az események: egy korábbról gyakran tapasztalt megzuhanás után 5 perc alatt kaptunk két gólt, és még egy tizenegyest is kihagytak. 1:2 után ekkor kissé reménytelennek tűnt akár 1 pont elhozása is.
Azonban a Robi-Szabi-Filip-CséPé vezényelte Respect megküzdött a pontokért: előbb jött az egyenlítés egy hazaadás utáni közvetett szabadrúgásból. Filip gurította le Dezsőbának, aki szezonbeli első, nagyon fontos gólját higgadtan belsőzte be a lyukon (2:2), majd egy szép akció végén CséPé tekert nekem középre, és bár mások szerint keveset mutattam a meccsen, ezúton üzenem nekik, engem azért tartanak, hogy az ilyen beadásokat kapásból a hosszúba visszalőve 3 pont sorsáról döntsek (3:2). A végén Robi még letett egy ugyanolyan kiugratást, mint a Rendőrök ellen, hogy nyugodt legyen a vége, de sikerült a kapus lábába lőnöm, így 5 percet még ki kellett bekkelnünk, hogy továbbra is az élen maradhassunk.
Továbbra is látjuk, hogy nekünk világosban, korán megy a játék, ezért kicsit aggasztó a péntek éjszakába nyúló Pasarét elleni rangadó, de talán az utána jövő csapatbuli miatt fel leszünk spanolva…
Marinho

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 9 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr722387729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása