HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

2. forduló - Értékelés: Mozgás Öröm SE - Respect FC

2010.09.13. 08:00 vajda györgy

Mozgás Öröm SE – Respect FC 2-5 (2-3)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Varga Balázs

Látszott rajta a meccshiány, s tanulsággal szolgálhat számára az első gól, érdemes időben érkezni, és alaposan bemelegíteni. Egy potya, egy helyezkedési hiba, három rendkívül fontos bravúr. Ez  a mai mérlege.

5

Csillag Péter

Látszik, hogy lételeme a támadás, ám alázattal elfogadta a védekező szerepkört. Tetszettek a nagy keresztjei, a pontos átadásai, a lendülete. Védekezésben néhány helyezkedési hibát vétett.

6

Karsai Dániel

Végig megbízhatóan játszott, kellően, hangosan irányította a védelmet, nyugtatta a csapatot. Ne feledkezzünk meg róla, hogy döntő pillanatban parádésan szerelte a gólhelyzetben lévő csatárt.

8

Szilasi Dezső

Megbízható, labdabiztos, igazi csapatember. Egyetlen hibája, hogy nem hallani a hangját.

7

Hegedűs Gábor

Mire belemelegedett, megsérült. Mielőbbi gyógyulást, mert szükségünk van rá.

6

Zsoltéz Ádám

Sokat futott, sokat dolgozott. Nagyszerűen gyorsította föl a játékot, ha kellett. Fegyelmezett játéka hasznára vált a csapatnak.

6

Varga T. Róbert

Parádés átadások, remek gól jellemezték játékát. Kicsit elfáradt a végére, de ezen lehet javítani. Apróbb helyezkedési hibán kívül nem lehet rá panasz.

7

Joó Gábor

Lendületesen, veszélyesen futballozott. Benne volt  a gól, s mert korán mennie kellett, benne is maradt. Sebaj, majd csütörtökön.

6

Vladan Filipovic

Bár gólt nem rúgott, a mezőny legjobbja volt. Szenzációsan hozta helyzetbe társait, jól tartotta meg a labdákat, s tőle korábban szokatlan módon, sokat is dolgozott a középpályán. Nagy nyeresége az együttesnek.

8

Horák Mátyás

Három gólt rúghatott volna, ha fitt, ha jobban koncentrál. No, de nincs baj, látni a fejlődés, a formába lendülés jeleit.

6

Marosi Balázs

Mesteri gólokat rúgott, azonban rengeteg helyzetet kihagyott. Így is remek teljesítményt nyújtott, hiszen góljai megnyugtatták az együttest. Remek összhangban futballozik Filipoviccsal, de érzi már Varga T. és Kemény Kristóf is, sőt Varga Balázstól is kapott szenzációs labdát.

8

Cserék

Bendik Gábor

Fegyelmezetten, hasznosan futballozott. Igazi csapatember. Örülök, hogy köztünk van, mert alázatból, fegyelemből is jelesre vizsgázott ma is.

6

Karsai Péter

Kellemes meglepetés a játéka, fegyelmezett, érett futballja. Csak annyit vállalt,  amit tud, rendkívül hasznosan futballozott, bizonyította számíthat rá a csapat.

7

Kemény Kristóf

Soha rosszabb kezdést. Hosszú idő után játszott újra, s mintha el sem ment volna. Parádés gól, gyorsaság, lendület, ötletesség jellemezte játékát. Ha még erő is párosul hozzá, nagy harc várható a házi gólkirályi címért.

8

Vajda György

Nem igazán sikerült a beállása. Kétszer is rosszul helyezkedett, egyszer pedig megelőzték. Egy jó szerelés és egy jó passz a serpenyő másik nyelvén.

5

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 2 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr452291832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása