HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

3. forduló - Értékelés: Respect FC - Hungarian GT

2010.09.17. 08:00 vajda györgy

Respect FC – Hungarian GT 3-2 (1-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Hiszékeny Dezső

A gólokról, büntetőről nem tehetett, magabiztosan, fegyelmezetten védett, pedig a labdát csak elvétve látta a sötétben, mégsem vetődött árnyékra.

7

Karsai Péter

Jobb oldali védőként játszott jobban, de a másik oldalon sem lehetett rá panasz. Remek ember, igazi nyerő típus. Nagyon nagy hasznára van az együttesnek.

7

Zsoltéz Ádám

Középső védőként hiba nélkül futballozott, a második félidőben ugyan néha-néha eltűnt a mezőnyben, de a legjobbkor adott gólpasszt Marosinak.

6

Kiss Szabolcs

Parádésan, tanári módon futballozott. Az osztály egyik legképzettebb labdarúgója.

8

Hegedűs Gábor

Sérülése miatt visszafogottan, óvatosan, de végig fegyelmezetten játszott. Védőmunkájára vasárnap is szükségünk lesz.

6

Varga T. Róbert

Gólja szenzáció számba ment. Megnyugtatta a csapatot. Jól helyezkedett, s ezúttal erővel is bírta, pedig fájós lábbal futballozott.

8

Horák Mátyás

Nagyszerűen futballozott az első félidőben, szinte ellenállhatatlan volt. A másodikban kicsit elfáradt, viszont rúgott egy szenzációs gólt, amely három pontot ért.

8

Joó Gábor

Hatalmas mezőnymunkát végzett, ha bátrabb gólt, gólokat rúghatott volna, így is egy szenzációs passz fűződik a nevéhez, mégpedig a második gól előtti, amikor Ádámhoz passzolt balra.

7

Kemény Kristóf

Nagyszerűen váltott ritmust a középpályán, jól gyorsított rá, ezúttal talán csak az összjátékban volt gyengébb, de így is a csapat erősségének számított. Kár, hogy remek lövései, ha centikkel is, de elkerülték a kaput.

7

Csillag Péter

Mint a gyorsvonat, úgy száguldozott, pedig rá nagyon figyeltek a vendégek. Kár, hogy mennie kellett, benne maradt a gól.

7

Marosi Balázs

Ezúttal nem sziporkázott, mert árnyékként követték a vendégvédők, de így is rúgott egy gólt. Köszönet érte!

7

Cserék

Bendik Gábor

Nagyot küzdött, sokat sprintelt. Jól oldotta meg a feladatot. Jó, hogy számíthatunk rá.

6

Szilasi Dezső

Ezúttal nem parádézott, azonban érkezése megnyugtatta a csapatot. Kevesebbet vállalt, látszott, már egy meccs benne volt a lábában.

6

Edző

Vajda György

Remekül együtt élt a játékkal. Rengeteg segítséget nyújtott a kispadról, még a súgó - Tóth Peti - sem tudta kizökkenteni extázis közeli állapotából.

8

 

4 komment

Címkék: értékelés 3 forduló 2010 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr632302437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VargaTé 2010.09.17. 13:31:14

Az utóbbi idők egyik legélvezetesebb meccse volt. Vélhetően, ha Matyi nem rúgja be a győztest, akkor is az lett volna, de így vitathatatlan a dolog. Jó volt az ellenfél, jó volt a bíró, rólunk nem beszélve.
Mi lenne itt, ha hetente egyszer-egyszer még edzésre is összejönnénk?...

VargaTé 2010.09.17. 16:28:01

Juteszembe: a zuhanyzóban ifj. woody allen (értsd: a HGT edzője) azzal állt elibém: - Ugye tudod, hogy két dobogós meccselt most egymással...

VargaTé 2010.09.17. 18:29:53

pontosítok: 3-at...
süti beállítások módosítása