HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

5. forduló - Értékelés: Európa - Respect FC

2010.09.28. 08:00 vajda györgy

Európa – Respect FC 2-1 (1-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Varga Balázs

Magabiztosan védett. Hiába próbálkozott az ellenfél távoli, ravasz és erős lövésekkel mindent hárított. A gólokról nem tehetett.

7

Karsai Péter

Ezúttal nem csak az átadásaiba csúszott hiba, de a helyezkedéssel is bajok voltak. Sajnos sérülése megakadályozta abban, hogy javítson teljesítményén.

5

Németh Norbert

A védelem vezére volt. Nem csak hiba nélkül futballozott, de kisegítette társait is. Talán előbb kellett volna a vonal mellé tenni, mert a támadásokat jobban segíthette volna.

7

Szilasi Dezső

Keveset vállalt. Kár, hogy nem lépett be a játékba, segíthetett volna a középpályán. Védő munkáját jól megoldotta.

6

Hegedűs Gábor

Jól rombolt, ám a játék folytatására ezúttal képtelen volt, mert nem tudott mit kezdeni az azonnal visszatámadó ellenfelekkel.

5

Varga T. Róbert

Lassan futballozott. Alig-alig láttunk tőle mélységi passzt. Olykor az indulat is elragadta, a szokásosnál kevesebbet futott. Vigyáznia kell, mert a harmadik sárgánál jár.

5

Kiss Szabolcs

Parádés gólt rúgott, úgy tűnik, barátságban van a szelekkel:) Sokat futott, a végére mintha elfáradt volna.

6

Joó Gábor

Támadóként gyengén teljesített, ám ezúttal jól érezte magát a jobb oldali védő szerepkörében, s ott már hasznára volt a csapatnak.

5

Horák Mátyás

Nem sikerültek cselei, nem bírt ellenfelével, s ez kihozta sodrából. Most megtapasztalhatta, dühből nem lehet futballozni.

5

Csillag Péter

Keveset vállalt. Az egy az egy elleni játékot egyáltalán nem erőltette, lövései nem sikerültek. Küzdött, hajtott, de haszontalanul.

5

Marosi Balázs

Eltűnt a védők gyűrűjében. Az egész meccsen probléma volt az támadójátékkal, nem is kapott sok labdát. Csupán egyszer tudott a védelem mögé kerülni, ám lövés helyett beadást választott.

5

Csere

Zsoltéz Ádám

Bár hamar fölvette a mérkőzés ritmusát, és sokat is mutatta magát, nem kapott használható labdát, azonban a mezőnymunkából jobban kivehette volna a részét.

5

Edző

Vajda György

Tanácstalanul, tehetetlenül nézte a csapat vergődését. Nem értette miért nincsen támadójáték, miért nem jut a csapat a kapu közelébe? Nem sikerült felráznia a rossz napot kifogó csapatot.

5

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 5 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr752327688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása