HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

6. forduló - Beszámoló: FC Pifu '04 - Respect FC

2010.10.01. 07:59 zsoltez

Marinho továbbra is az edzőpályák lelkes látogatója, ezért ez a beszámoló is az én tollamból fakad, azonban a pletykák szerint a Külker elleni rangadóról már ismételten sztárújságírónk fog megemlékezni a csapat honlapján.

Az eddigi mérkőzések alapján a mérkőzés esélyese egyértelműen a Respect FC volt, és az előző meccsen elszenvedett vereség után nem is lehetett más a cél, mint a három pont begyűjtése. Ilyenkor a legtöbb sérült megpróbálja összedrótozni magát, és ez, az öltözői szagok alapján, sikerült is.

A Respect FC edzője a kezdősípszó előtt röviden felvázolta, hogy mit is vár a Pifu ellen:

 

A meccs első félidőjét pár szóban össze is lehet foglalni: letámadás, nyomás, helyzetek, Csillag-gólok. Ezeknek köszönhetően gyakorlatilag felborult a pálya az első félidőben, de a helyzetkihasználás messze nem volt tökéletes. Egy nagyszerű Horák passz után először ziccerből, majd egy szép távoli lövés után volt Csillag eredményes, amivel megelőzte a házi góllövőlistán Marinhot...

A második félidőre már más szavak illenek: küzdelem, összeomlás. A játékrész elején ugyan Marinho egy védelmi hibát követően nullszögből berúgta a csapat harmadik gólját, és talán mindenki elhitte, hogy ezzel vége is a meccsnek. A Pifu azonban máshogy gondolta, öt perc alatt lőttek kettőt, és ki tudja, mi történik, ha sikerül egyenlíteniük.

A Respect azonban nem omlott össze teljesen, holott egy teljesen jogos tizenegyestől is megfosztották, és Csillag góljával bebiztosította a győzelmet, amivel továbbra is tapad az éllovas Pasarétre.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 6 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr262345125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása