HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

10. forduló - Beharangozó: Respect FC - Pasarét

2010.10.22. 08:00 zsoltez

Respect FC – Pasarét
2010. október 22. – 20:15 óra, Fáy utca

A várható kezdő: Hiszékeny - Zsoltéz, Karsai D., Szilasi, Hegedűs - Varga T., Kiss - Csillag, Filipovic, Horák - Marosi.

Cserék: Bendik, Joó, Kemény, Kiszely, Zsoltéz.

Hiányzók: Varga B. betegség miatt, Karsai P., Németh és Révész sérülés miatt biztosan nem játszik. Kemény, Horák, Marosi és Zsoltéz kisebb sérülésekkel küszködnek, de a csütörtöki orvosi vizsgálatok szerint vállalhatják a játékot.

Újabb forduló, újabb rangadó. A múlt héthez hasonlóan ezúttal is a második helyezett ellen játszik a Respect FC, ezúttal hazai pályán. A Pasarét eddig, két vereség mellett, minden meccsét megnyerte. Azonban az egyik veresége, a Pifu elleni, kellemetlen meglepetés volt számukra.

A két csapat még nem találkozott eddig egymással, de az eddigi fordulók alapján már kezdenek kirajzolódni az idei bajnokság valós erőviszonyai, így nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy a két legerősebb csapat játszik most egymással.

A Pasarét az előző szezonban a BLSZ III-ban szerepelt, azonban nem sikerült bent maradniuk. A Respect FC esetleges győzelmével megnyugtató pontelőnyre tehetne szert üldözőivel szemben.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 10 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr372390146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása