HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

8. forduló - Beharangozó: Respect FC - ARK

2010.10.08. 08:00 zsoltez

Respect FC – ARK
2010. október 10. – 09:00 óra, Láng Vasas

A mérkőzésre készülő keret: Bendik, Filipovic, Hegedűs, Hiszékeny, Horák, Karsai D., Kiss, Kemény, Marosi, Németh, Szilasi, Varga T., Zsoltéz

Hiányzók: Csillag, Joó, Varga B.. Karsai P., Révész és Vajda sérülés miatt biztosan nem játszik.

A nyolcadik forduló rangadóját rendezik a Láng Vasas pályáján, hiszen az éllovashoz látogat a negyedik helyezett. A hazai csapat az Európa elleni vereség után mintha újra lendületbe jött volna, ezt igazolhatják ezen a mérkőzésen is.

A két csapat még nem találkozott eddig egymással, az ARK az előző szezonban a BLSZ III-ban szerepelt, ahol végül az utolsó előtti, kiesést jelentő, helyen végzett. A korábbi fordulók során mindkét csapat játszott már a Külker, illetve az Európa ellen. A Respect megverte a Külkert, és kikapott az Európától, míg az ARK az Európa elleni döntetlen mellett 4-2-re kikapott a Külkertől.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 8 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr652352143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása