HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

Edzőmeccs: Respect - Inter04 3:3 (1:1)

2010.08.27. 17:47 respectfc

Csütörtök este egy bajnokságra hangoló edzőmeccs és az új reménységek kipróbálása volt a projektlistán, illetve mindenki izgatottan várta, hogy a nyáron több, magasabb osztályokból érkezett ajánlatot kapó Marinho vajon csak egynyári lepkeként lőtte a tavalyi 42-est vagy idén is tudja folytatni remek sorozatát.

A kezdőcsapat így alakult: Dezső - Dani, öregDezső, Norbi, Libero (olasz igazolásunk) - Robi, Szabi - DzsóGabi, Milcsi (sztárvendég), Kicsi (Maró idei felfedezettje) - Marinho.

Cserében a brazil Fabio várta a lehetőséget.

A mérkőzés elejétől a mi kezünkben volt az irányítás, Robiék a középpályán ügyesen gurigáztak, szépen váltottunk oldalt, és Dani jobb bekkbe kerülésével többször is feltört. Elől azonban nehéz dolgunk volt, mert az én védőm pl egyáltalán nem nézte a labdát és a játékot, csak engem, ami amellett, hogy rendkívül idegesítő egyben gyakorlatilag el is lehetetlenített... Srácok kicsit durvák voltak ahhoz képest, hogy csak egy edzőmeccs volt, dehát foci ez vagy mi, nem puhánykodunk 30 fokban se.

Végülis teljesen veszélytelenek voltak kapura, aztán valamiért az egyikük 35-ről gondolta meglepi Dezsőt, s bár lövése középre is ment és gyenge is volt, Dezső reflektorba nézett (0:1). A mi részünkről mind Kicsi, mind JoóGabi oldalán veszélyesen jöttünk fel, Dandidí több beadása is zavart okozott, Vargazé és Szabi lövései se sokkal kerülték el a kaput. Aztán egy röviden hátratett labdára Kicsi csapott le, el is tolta az utolsó védő mellett, majd a szólója elején a hátulról érkező védő labdástúl eltakarította. Milcsi okozott pár percre rá zavart szép passzok után szabadon helyezkedésével, ekkor tudtam először leválni én is a védőmről, és Milcsi, mielőtt még a földbe döngölték tovább tette nekem, csak 3 védő volt 5 méterre beragadva, a kiugratást annak tudatában vertem be a hosszúba, hogy magam mögött hallottam Milcsit összeesni (1:1). Természetesen 10 méteres lest reklamált még a középcsatáruk is, de a partjelzők nélküli meccsen a bíró megadta. Később a középső védők is határozottan állították, hogy kilóóóméteres lesen álltam. Haha.

1:1-gyel fordultunk, a második félidőben Libero-t a brazil Fabiano váltotta, így a balközépről Kicsi szorult hátra balbekkbe, viszont gyakorlatilag 4 középső középpályásunk lett, mert az agilisan mocorgó brazil Robi és Szabi között próbált érvényesülni. Hátulról így viszont már Dani mellett Kicsi és Norbi is egyre többször prezentálta magát a félpályán túl, így eléggé érett a második gólunk, végül Milcsi befelé húzása és passza után Robi átlövése utat talált a kapuba (2:1). Ekkor már csak 12 perc volt hátra és úgy tűnt, hogy eldőlt, de Milcsi túl hevesen és értelmetlenül elvégzett bedobásából megkontráztak minket és egyenlítettek (2:2). De az események felpörögtek és Milcsi nem érte be ennyivel, lefutotta a védőjét a szélen, középre tálalását a kapus gyönyörűen előre ütötte a vonatként érkező Szabinak lövőre, ő telibeverte, és Marinho remek érzékkel helyezkedve jobbal átvette a 15 méterrel mellé tartó labdát, majd fordulásból ballal a helyére küldte (3:2). Az utolsó percben nyelvi félreértések miatt a visszacserélt Libero fennmaradt és a helyén ellőtt zsuga bement a rövidre (3:3), de összességében a mérkőzést mi irányítottuk, ha a Csillag - Flegmi kettősből van még valaki, akkor biztosan több góllal nyerünk, de ilyen fülledt hőségben jó volt ez hangolódásnak.

Új igazolásaink emelni fogják a csapat szintjét, három játékot játszó emberrel erősödik a keret, csak néhány alapszót kell Motornak megtanítani még mert a "Good!!!" "Little Pass" "Okaaaay" angol nyelvű bekiabálások helyett taktikailag sokkal jobb olaszul vagy portugálul kiabálni, azt nem érti az ellen.

Marinho

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr462252593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoltez 2010.08.27. 18:42:15

Annyira jó beszámoló, hogy úgy érzem, mintha magam is ott lettem volna :)

Angelland81 2010.08.28. 13:32:38

Exkluzív a mérkőzés után a sajtót kerülő Hiszékeny Dezsőtől: "ez az esti időpont már nem nekem való, majdnem elaludtam. Ez látszott is a teljesítményemen, a csapat végig irányította a meccset, nálunk volt a labda, ha nem lepkézek, simán nyerünk. Az új játékosok hasznosak, csak a brazil srácnak kell elmondani, hogy a felé guruló labdát nem kell orral vagy oxival átvenni,elég simán lekezelni."
süti beállítások módosítása