HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

6. forduló - Értékelés: FC Pifu '04 - Respect FC

2010.10.01. 08:00 vajda györgy

FC Pifu '04 – Respect FC 2-4 (0-2)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Varga Balázs

Egyre jobb formát mutat, ám a szögletek utáni kijöveteleket még gyakorolnia kell. Hibázott az első hazai gól előtt, ám számtalan remek kifutásával korrigálta hibáját.

6

Karsai Dániel

Hősiesen küzdött. Nagyszerűen lépett be a játékba, lendületesen futballozott, egyszer még kihagyhatatlannak tűnő helyzetbe is hozta Csillag Pétert, kár hogy mégis kimaradt...

7

Németh Norbert

Nagyszerűen, hiba nélkül, s ami még ennél is örömtelibb, sérülés nélkül játszott.

7

Szilasi Dezső

Jól járatta a labdát, s betartva az edzői utasításokat, gyakran belépett a játékba. Egyszer hibázott csak, ám szerencséjére Balázs kisegítette.

6

Hegedűs Gábor

Nem gondoltam, hogy ennyire gyors. Rettentően nehéz feladat jutott számára, de megoldotta. Önfeláldozóan játszott, s ne feledjük két gól is tőle indult!

6

Varga T. Róbert

Ugyan voltak rövidebb időszakok, amikor eltűnt a pályán, de szerencsére akkor rázta meg magát, amikor a legjobban kellett, s aztán jöttek a „vargatés” passzok!

7

Kiss Szabolcs

Sokat futott, hasznosan játszott, de a csapat támadójátékát nem tudta igazán segíteni. Remélhetőleg a Külker ellen már ezzel sem lesz gond.

6

Csillag Péter

Szenzációs gólokat rúgott. Igazi vezére volt a csapatnak. S ne feledjük, máris ő vezeti a házi góllövőlistát.

8

Horák Mátyás

Lendületesebben, gyorsabban és pontosabban játszott, mint legutóbb, kár hogy a sérülés meggátolta a még jobb teljesítmény elérésében.

6

Zsoltéz Ádám

Gyakorta megfeledkezett a taktikai feladatairól, főleg az első félidőben hitte, hogy ő is csatárt játszik, a másodikban már kivette részét a küzdelemből, s ha szerencsésebb gólt is rúghatott volna.

5

Marosi Balázs

Szemfüles gólja sokat ért, s passzai se voltak rosszak. Többet mozgott, mint legutóbb, s valószínű ez zavarta meg társait, mert nem hitték el, hogy gyakrabban passzolhatnak hozzá. Sajnos nem is tették!

6

Csere

Joó Gábor

Jól helyettesítette a csapatkapitányt. Ha bátrabb, ha lendületesebb gólt is rúghatott volna.

5

Edző

Vajda György

A mester lubickolt a boldogságban. Három nullánál azt hitte, a világ legjobb edzője. Három kettőnél már a lemondását fontolgatta, de aztán jött a mindent megváltó gól, s így aztán álmában azt hitte, ő a Mourinho!

7

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 6 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr542336076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása