HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

8. forduló - Beszámoló: Respect massacre cops in 45 minutes

2010.10.12. 08:00 respectfc

Múlt héten Ádi felkészített minket, hogy nehéz sorozatunk jön, a mögöttünk álló 4 helyezettel játszunk. A sorozat első rangadója után ideje kijelenteni: NEM. NEKIK lesz nehéz sorozatuk. Világosban és száraz pályán nagyon nehéz lesz akárkinek megvernie minket.

Az Angyalföldi rendőrök, több hiányzója ellenére, az első félidőben megnehezítette a Respect dolgát, Amikor még úgy tűnt, bemegy... de összességében egy esettől eltekintve, amikor Danidí a gólvonalról mentett, nem volt komoly akciójuk az egész meccsen, mi pedig már ekkor, több lehetőségünk mellett, tizenegyest is hibáztunk.

A félidő végén lesérült Rendőr csatárral azonban végleg megpecsételődött a sorsuk, helyére ugyanis csak a cserekapus tudott beállni. Emlékszünk még amikor a Respectben Dezső állt be csatárnak, de épp ezért vagyunk most az elsők, mert a pályán kívül is profikká váltunk.

A félidőben Motor kockázatosat húzott: előre küldte Kristófot, Marinhot meg vissza balközépbe. Marinho azonban élvezte ott is a játékot, főleg mert sokat így se kellett visszafutni, viszont a játékba jobban be lehetett vonódni. A szünetben elhangzott változtatásokról beszélt a meccs után Szabi:

 

Motort is igazolta a váltás, mert a második félidő rohamait már nem tudták állni a Rendőrök: 8 perccel a fordulás után Kristóf Denilson ’98-as vb döntőbeli biciklibemutatóját megszégyenító oda-visszahúzogatása végén annyiben tért el a brazil mutatványától, hogy őt nemhogy nem szerelték simán, hanem az ötödik visszahúzása után ballal kilőtte a hosszú filót (1:0). 5 percre rá megtaláltuk végre a szöglet berúgónkat Filip személyében: a tökéletes középre tekerést Szabi gyönyörű csukafejessel tette teljessé, egyúttal a győzelmünket is bebiztosította a találattal (2:0). 2 perc múlva egy Flegmi – Filip – Flegmi játék után Marinho a röpke 15 év közös játék után pontosan tudta hova kell érkezni, a labdát Flegmi oda is tette, csak be kellett bólintani (3:0). Ezek után Flegmi ziccer, JoóGabi kiugrási kísérletek voltak, míg a túloldalon a védelmünk tökéletesen zárt, helyzetet nem engedélyezett a megtépázott rendőröknek.

A 85. percben Robi tökéletes kiugratásánál sikerült megvernem a védőket és az ötösről nem hibáztam, ezzel feltettem a pontot az i-re és legalább egy hétre magamat is a góllövőlista élére lőttem (4:0). Az alábbi videóban pedig mindenki meggyőződhet róla, hogy a szerző minden esetben a pályán történteket írja meg, minden túlzás és önajnározás nélkül:

 

Várom a vasárnapot és a következő ellenfelet, aki komoly esélyt kap ellenünk: sötétben, este hétkor lesz a meccs, és lehet, hogy a Siketek szar füves pályáján játszunk, de ne feledjük, 2 hete ott is nyertünk, a műfüvön pedig egyik legszebb győzelmünket arattuk egy éve a Marketingesek ellen.

Hajrá Respect!

Marinho

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 8 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://respectfc.blog.hu/api/trackback/id/tr932364109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása