HTML

Respect FC

BLSZ IV sztárcsapata, akik 8 éven belül a bajnokok ligájára törnek. Kár, hogy addigra kiöregszünk.

Friss topikok

Linkblog

Sorsolás - 2010-2011. tavaszi szezon

2011.03.20. 08:00 zsoltez

 

Dátum

Időpont

Párosítás

Helyszín

16.

Március 20. (vasárnap)

11:00

Amatőr - Respect FC

MTK pálya (Zugló)

17.

Március 27. (vasárnap)

13:00

Respect FC - Mozgás Öröm

Láng Vasas

18.

Április 2. (szombat)

09:00 

Szt. Pál Akadémia II - Respect FC

BMTE Stadion

19.

Április 10. (vasárnap)

11:00

Respect FC - Európa

Láng Vasas

20.

Április 17. (vasárnap)

16:00

Külker - Respect FC

-

21.

Április 22. (péntek)

17:00

Ark - Respect FC

Elektromos pálya

22.

Május 1. (vasárnap)

11:00

Respect FC - Justitia

Láng Vasas

23.

Május 8. (vasárnap)

09:00

Pasarét - Respect FC

Sörgyár pálya

24.

Május 11. (szerda)

19:30

Hungarian GT - Respect FC

Sportmax

25.

Május 15. (vasárnap)

21:00

Tabán - Respect FC

Siketek pálya

26.

Május 22. (vasárnap)

17:00

Kredit - Respect FC

Soroksár

27.

Május 25. (szerda)

19:00

Respect FC - FC Pifu '04

Fáy utca

28.

Május 29. (vasárnap)

20:00

Respect FC - Rend-őr 07

Fáy utca

29.

Június 4. (szombat)

19:00

Polifilm - Respect FC

Siketek pálya

30.

Június 11. (szombat)

17:00

Respect FC - Rúg-6

Láng Vasas

 

  Ahogy érkeznek a pontos dátumok és időpontok, úgy frissül majd a bejegyzés. 

Láng Vasas - XIII. kerület, Rozsnyai utca 5.

(http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/73/terkep-megkozelites)

Fáy utca - XIII. kerület, Fáy utca 58.

(http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/860/terkep-megkozelites)

Siketek pálya - IX. kerület, Könyves Kálmán körút 28.

(http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/346/terkep-megkozelites)

Elektromos pálya - XIII. kerület, Népfürdő utca 18-20.

(http://http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/74/terkep-megkozelites)

Sörgyár pálya - X. kerület, Algyógyi utca 8.

(http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/189/terkep-megkozelites)

Soroksár - XXIII. kerület, Haraszti út 26.

(http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/846/terkep-megkozelites)

BMTE Stadion - XXII. kerület, Promontor utca 89.

(http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/65/terkep-megkozelites)

 

1 komment

11. forduló - Értékelés: Respect FC - Tabán

2011.03.04. 08:00 zsoltez

Respect FC – Tabán 2-1 (0-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Szólj hozzá!

11. forduló - Beszámoló: When luck stands ont he betters’ side

2010.11.11. 08:00 respectfc

Kedd este 19.00 Fáy utca, ez már eleve nem jó előjel, az esti meccseink mind brusztolósak voltak, a két vereségünket is sötétben szedtük be… Bár szinte a legjobb felállításban léptünk pályára, ez ma se volt másként. Az első félidőben a Tabán egyszer próbálkozott kapuralövéssel, az is középre laposan sikerült, mi birtokoltuk a labdát és irányítottuk a játékot, mégis rengeteg pontatlanság csúszott be és nem tudtuk megszerezni a vezetést.

 
Ebben persze közrejátszott az is, hogy amikor Flegmit ugrattam kettő az egyben ziccerben, a nyakánál fogva húzták vissza, és bár továbbment, ezzel annyit vesztett az előnyéből, hogy már csak kiszorított helyzetből tudta elspigózni, ami centikkel, de mellé ment. Teljesen biztos vagyok benne, ha ezt a mi védőink csinálták volna, akkor visszafújják 11-esre és kiállítják a szabálytalankodót, itt és most kirúgás következett természetesen. Ez volt talán a legnagyobb esélyünk a gólszerzésre az első félidőben, én nem is nagyon kerültem helyzetbe, volt, amikor az ellenfél, volt amikor Ádi és Robi zárt be elém, és bár őket kicseleztem, a Flegminek behúzott zsuga középre pár centivel hosszabb volt.
A félidőben már tudni lehetett, hogy ez megint egy kibrusztolt 3 pont lesz, ha meglesz egyáltalán, de ekkor bíztam a sikerünkben. Filip érkezett Ádi helyére ami tovább erősítette a kombinatív játékot.
A második félidőre felpörögtek az események: a 60. percben egy szöglet után Norbi érkezett, jobbal a kapuba passzolt, második gólja a Respectben már egy nagyon fontos találat volt (1:0), mégha gólöröme még az én flegmaságomat is überelte. Ez megnyugtatta a csapatot, és amikor néhány perc múlva a védőm visszahúzott, majd az anyázásom után két kézzel ellökött, és ezért kiállították, úgy tűnt eldőlt a meccs. Én még sárgát se kaptam, pedig megérdemeltem volna, ezúton is elnézést az ellenfél játékosától.
Időközben Matyi helyett JoóGabi, és Csépé helyett a visszatérő Kisrévész is próbálkozott, Gabinak voltak szép kísérletei a szélen, egy belőtt labdájára érkezhettem volna, mert a kapusról továbbpattant, a gólvonalról mentettek a védők.
Majd egy szép gurigázás végén Szabi tolta be nekem két védő között ziccerbe, és mivel kivételesen meghallottam a hosszún érkező JoóGabi kiabálását, lövés helyett át akartam húzni neki az érkező kapus mellett üres kapura, de a passz elakadt a hihetetlen reflexszel vetődő kapus lábában.
Ekkor úgy tűnt, talán azon egy kezünkön megszámolható meccsek egyike van, amikor a bíró nem minket sújt, de 5 perc múlva Dani véleményes becsúszása után villant a piros lap. Hát mit is mondjak, ha összehasonlítanánk a Budafokon 2:1-re elvesztett meccsen az Ádi lábára hátulról rácsúszó védő mozdulatával, amikor a labda ott se volt, és amiért még sárgát se kapott, akkor nem is akarom kommentálni, hogy Dani a labdát rúgta el, és utána az ellenfél játékosa is mondta neki, hogy semmi se volt…
Ezt tetézte még, hogy a Robi helyére beálló Kiszely Gyuri mellett bal oldalon az alapvonalon befutó védő, miközben kivezette a labdát az alapvonalon, összekoccolta a saját lábát, és ez 11-est ért, amit ki is használtak (1:1). Ezután még egyszer lőttek kapu irányába, 5 méterrel fölé egy szabadrúgást, így a Tabán három próbálkozással hozta le a meccset. De ez is érhetett volna egy pontot, mert a mi lövéseink a második félidőben erőtlenek voltak, vagy nem találtak kaput.
Aztán a 87. percben jött egy Filip befordulás a jobb oldalról, észrevette, hogy a balon ugornék és átívelt. A labda azonban rövid lett, a védő fejjel ment, de hibázik, az égbe fejeli, miközben el is csúszik, mellel leveszem, de pont a két lábam között pattog a zsuga. Jobb vagy bal legyen, gondolkodom, mire érkezik a kapus és a kétségbeesett védők, végül döntök, és jobb belsővel próbálom a hosszút eltalálni, a labda centikkel megy el a kapus keze mellett és a hálóban köt ki (2:1), megvan a vezetés újra! Az érkező csapattársak pacsijain érződött, hogy mindenki nagyon akarta ezt a három pontot, és örülök, hogy sikerült megint ennyit hozzátennem a sikerhez.
Az utolsó percekben eldugtuk a labdát, és újabb három pontot brusztoltunk ki, bizonyítva újra, hogy van tartásunk és nem omlunk össze.
Bár gólaránnyal a második helyen maradtunk, ha elkerüljük az esti meccseket, akkor jó esélyeink vannak az aranyra is J
Bravó Respect!

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 11 forduló

11. forduló - Beharangozó: Respect FC - Tabán

2010.11.09. 08:00 zsoltez

Respect FC – Tabán
2010. november 9. – 19:00 óra, Fáy utca

A Respect FC kerete: Bendik, Csillag, Filipovic, Hegedűs, Hiszékeny, Horák, Joó, Karsai D., Kemény, Kiss, Kiszely, Marosi, Németh, Révész, Szilasi, Varga B., Varga T., Zsoltéz.

A legutóbbi orvosi vizsgálatok szerint Karsai Péter legközelebb már csak tavasszal játszhat, Révész pedig hosszú sérülés után próbálkozik meg újra a játékkal. Kemény és Vajda játékára egyéb okok miatt nem számíthat a szakvezetés.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 11 forduló

12. forduló - Beszámoló: Kredit hihetetlen tartással

2010.11.08. 07:59 respectfc

Ritkán van, hogy egy ellenfelet méltatok, de a Kredit vasárnap délelőtt egészen kivételes második 45 percet produkált. Pechjükre az első 45-ben szereztünk annyi előnyt, hogy így se tudjanak pontot menteni, de az utolsó helyezett csapat annyi gólt lőtt nekünk, amennyit még senkinek se sikerült ebben a szezonban.

Pedig az első félidő alapján nagyon simának tűnt: hamar felpörögtünk és Szabi indítását átvéve megvertem a védőmet, és éles szögből a rövidre lőve megszereztük a vezetést (1:0). További próbálkozások után végül egy keresztbeívelt szögletet vett le és csavart vissza a hosszúra Dezső bá, a mezőnyjátékos-kapus jobbra ütötte ki, ahol Flegmi begyűjtötte majd letette a mellette robogó Csépének, aki tolt egyet rajta és ballal beverte a rövid felsőbe (2:0). Ezután Flegmi hibázott ziccert, majd egy újabb lövését megint csak a széle felé tudta kiütni a kapus, ahol ezúttal Ádi gyűjtötte be, én a szezon során először azt tettem, amit Motor üvölt mindig: megelőztem a védőm és Ádi hibátlan passzát gyerekjáték volt ballal bepörgetni (3:0).
A félidő sima 3-0 nagyon sima meccsen és ez talán túlságosan megnyugtatott minket, mert a második félidőben szétszakadt a pálya. Az első percekben a Kredit egy távolról ellőtt góllal szépített, de erre jött gyorsan a válaszunk. Ádi ívelt be balról, miután látta, hogy a hosszúra futva rázom le a védőm, és ha jól emlékszem a harmadik ilyen beívelős kapásgólomat szereztem a szezonban, ez szinte már figura, bár igaz, mindig más adja be (4:1).
Azonban erre is jött egy válasz egy távoli lövésből (4:2) viszont erre Dezső kiugratásából pedig Flegmi reagált (5:2), és amikor már végképp el kellett volna dőlnie a meccsnek, összeomlottunk és még két gólt szereztek érthetetlen hibákból (5:4).
Volt itt még egy közjáték, mikoris Norbi utolsó védőként a napnál is világosabban rúgta el becsúszva a labdát a csatár elől, aki azonban elesett, és bár a 20 méterre futó bíró is szabályosnak látta, a 30 méterről intő partjelző lengetésére lefújta az esetet, de a történelem során oly kevésszer tapasztalt bírói döntésváltoztatás ezúttal megtörtént és a partjelzővel történt konzultáció után (hallotta valaki, mit beszéltek?) végül labdaejtés következett…
5:4-nél, percekkel a vége előtt pedig még egy bombaerős lövést Dezső a kapufára tolt, meggyőződésem, ha az bemegy, kikapunk, de nem ment be, és miután kontrából JoóGabi Flegmi nekem szánt passzátt levette és bespigózta a hosszúba (6:4), végleg megnyugodhattunk, de nem, ugyanis a Kredit hihetetlen módon újra kapufás góllal szépített (6:5). Az utolsó percben még felbőrözve az utolsó védőt én mehettem ziccerben, de az emelésem gyenge volt, így végül a gólarányjavítás helyett maradt a kibrusztolt 6:5 egy rendkívül tanulságos meccsen.
Marinho

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 12 forduló

12. forduló - Beharangozó: Respect FC - Kredit SE

2010.11.05. 08:00 zsoltez

Respect FC – Kredit SE
2010. november 7. – 10:00 óra, Láng Vasas

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 12 forduló

Hírek

2010.10.29. 08:00 zsoltez

Két fontos hírről kell beszámolnunk.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek igazolás halasztás 2010 2011

10. forduló - Beszámoló: Weird game in the night

2010.10.25. 08:00 respectfc

A Pasarét elleni rangadó súlyát tovább növelte az utána tartandó csapatbuli, így a hatpontos meccsnek mindenki az ennek megfelelő elánnal vágott neki. Bár eleve elég későre volt kiírva a meccs, de a fél órás délutáni angyalföldi áramszünet miatt tovább csúszott a kezdés, így mér tényleg egy szombat esti spanyol bajnoki időpontjában kezdtünk, csak rosszabb világítással…

 
A meccs egésze nagyon furcsa volt. A 3 ponttal mögöttünk álló második helyezett csapat egyszerűen félt tőlünk. De nagyon. A védőik zavartsága szinte érthetetlen volt. Tökéletesen példázza a vezető gólunk: Csépé gondolt egyet, felnézett és keresztbeívelte hozzám a labdát, én levettem, de pont annyira elpattant tőlem, hogy a védő keresztezhessen. Azonban ügyetlenül a kijövő kapusra rúgta a labdát, ami továbbgurult, miközben mindketten elfeküdtek. Én átvágtam volna kettejük között, hogy a kapuba gurítsak, de a kapus egész egyszerűen megfogta a bokám, amitől estem egyet, és ha nem kelek fel, talán 11-es és kiállítják, de Inzaghiban annyira nem vagyok jó, úgyhogy felpattantam és még így is volt annyi előnyöm, hogy a kapuba gurítsak (1:0).
Az idáig minden egyes történést felháborodottan reklamáló ellenfél legmegdöbbentőbb próbálkozásaként a kapus magából kikelve őrjöngött, hogy én ráléptem a lábára. Hát ez tényleg így volt: miközben kihúzta a bokám, a másik lábammal valóban ráestem. Bravó.
És csak magunkat okolhatjuk, mert az első félidőben több lehetőségünk volt eldönteni a meccset, a Pasarét kapura se lőtt 30 percig, amikor egy gyors kontrából egyenlítettek. Ez alatt olyan lehetőségeink voltak, mint például egy szöglet után a kapusról továbbcsúszó labda, amit 12-ről jobbról kapásból lőttem keményen, de a léc alá tervezett lövésem a kapufán csattant. Aztán volt egy Filip szabadrúgás, ami tökéletesen jött keresztbe, remek ütemben léptem ki, de túl sokat hezitáltam, hogy csukafejes legyen, vagy ne, és bár végül vetődtem, elszámítottam magam és nem jó helyre ment a fejes.
Ezután még Flegmi is szólózott egyet a baloldalon, és a kemény spigóját a kapus remek vetődéssel védte, pedig a kipattanóra vadászva érkeztem a hosszún.
Aztán a 45. percben sikerült még egy kapuralövést megeresztenie a Pasarétnek, és ahogy ez lenni szokott, hiába állt a támadó előtt a védő, a labda mégis utat talált a kapuba (1:2).
A második félidőben a Pasarét olyan mérkőzést játszott, ami miatt nem lehetnek ők a bajnokok. Csak egy dologra lehetett asszociálni: barcelona – espanyol 1:2, amikor az Espanyol azzal az egyetlen taktikával jött ki a pályára, amivel a Barcát akkor meg lehetett verni: basszuk el a játékot, és félpercenként fetrengjünk.
Aki nem látta ezt a meccset, 2:17-nél Keita becsúszása, amin több ismétlésen látszik, hogy nem ér a védőhöz, a spori tovább is engedi, de a labda De la Penahoz pattan, aki őrjöngve kirúgja és leszedi a teljes Espanyollal együtt a bíró fejét, ennek a hatására a spori azonnal kiállítja Keitát, holott továbbengedte a játékot. Ha a felvételek láttán bárkinek kétsége támad: miután nagyon nehezen le tudták vinni az „agyonrúgott” védőt, felpattanva rögtön játékra jelentkezett és végigjátszotta a meccset.
Visszatérve a mi meccsünkre, nem mondom, hogy ha mi 2:1-re vezettünk volna tavaly az ESMTK ellen idegenben a 85. percben, akkor nagyon siettünk volna, de rémlik az, amikor vezettünk ellenük 1:0-ra és pont az okozta a vesztünket, hogy lekontráztak, mert kitámadtunk. De a mi csapatunkról, most mindenfajta részletekbe menés nélkül nem tudok olyan hozzáállást elképzelni, mint amit a Pasarét mutatott a vezetés tudatában, a második félidőben 1 kapuralövést produkálva.
Fura, hogy még azt is megengedték maguknak, hogy a kispadról elküldött edző a mérkőzés végén beállt (spori, tényleg van ilyen, hogy miközben hivatalos minőségben van jelen a pályán, csak barátilag küldi el?), de egy dolog biztos: a focit gólra játsszák, és akármennyire nem tetszett egyikünknek sem, amit csináltak, csak rajtunk múlt, hogy elvesztettük a meccset. A mérkőzés egy dologra jó volt: aki ezen az estén játszott, tavasszal biztosan kettőzött elszántsággal lép ellenük pályára a visszavágón.
Marinho

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 10 forduló

10. forduló - Beharangozó: Respect FC - Pasarét

2010.10.22. 08:00 zsoltez

Respect FC – Pasarét
2010. október 22. – 20:15 óra, Fáy utca

A várható kezdő: Hiszékeny - Zsoltéz, Karsai D., Szilasi, Hegedűs - Varga T., Kiss - Csillag, Filipovic, Horák - Marosi.

Cserék: Bendik, Joó, Kemény, Kiszely, Zsoltéz.

Hiányzók: Varga B. betegség miatt, Karsai P., Németh és Révész sérülés miatt biztosan nem játszik. Kemény, Horák, Marosi és Zsoltéz kisebb sérülésekkel küszködnek, de a csütörtöki orvosi vizsgálatok szerint vállalhatják a játékot.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 10 forduló

9. forduló - Értékelés: Justitia - Respect FC

2010.10.21. 08:00 vajda györgy

Justitia – Respect FC 2-3 (0-1)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 9 forduló

9. forduló - Beszámoló: Makin’ justice at the end

2010.10.21. 07:59 respectfc

Vasárnap este nem volt jó előjel a Respect számára, az egyetlen vereségét ugyanis ebben az időpontban szenvedte el. Most azonban kedvezőbb fényviszonyok és esőmentes pálya várta a listavezetőt, de Danidí most sem játszott, ezúttal láz miatt dőlt a védelemből, a helyére Ádi került.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 9 forduló

9. forduló - Beharangozó: Justitia - Respect FC

2010.10.15. 08:00 zsoltez

Justitia – Respect FC
2010. október 17. – 79:00 óra, Siketek Pálya

A várható kezdő: Hiszékeny - Karsai D., Németh, Szilasi, Hegedűs - Varga T., Kiss - Csillag, Filipovic, Horák - Marosi.

Cserék: Bendik, Joó, Vajda, Zsoltéz.

Hiányzók: Varga B.. Karsai P., Kemény és Révész sérülés miatt biztosan nem játszik.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 9 forduló

8. forduló - Értékelés: Respect FC - ARK

2010.10.13. 08:00 vajda györgy

Respect FC – ARK 4-0 (0-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 8 forduló

8. forduló - Beszámoló: Respect massacre cops in 45 minutes

2010.10.12. 08:00 respectfc

Múlt héten Ádi felkészített minket, hogy nehéz sorozatunk jön, a mögöttünk álló 4 helyezettel játszunk. A sorozat első rangadója után ideje kijelenteni: NEM. NEKIK lesz nehéz sorozatuk. Világosban és száraz pályán nagyon nehéz lesz akárkinek megvernie minket.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 8 forduló

8. forduló - Beharangozó: Respect FC - ARK

2010.10.08. 08:00 zsoltez

Respect FC – ARK
2010. október 10. – 09:00 óra, Láng Vasas

A mérkőzésre készülő keret: Bendik, Filipovic, Hegedűs, Hiszékeny, Horák, Karsai D., Kiss, Kemény, Marosi, Németh, Szilasi, Varga T., Zsoltéz

Hiányzók: Csillag, Joó, Varga B.. Karsai P., Révész és Vajda sérülés miatt biztosan nem játszik.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 8 forduló

7. forduló - Értékelés: Respect FC - Külker

2010.10.07. 08:00 vajda györgy

Respect FC – Külker 5-0 (4-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

12 komment

Címkék: értékelés 2010 2011 7 forduló

7. forduló - Beszámoló: Feels like in the Camp

2010.10.06. 08:00 respectfc

Vasárnap reggel egy órával korábban kezdett dübörögni a hifi, a korai 11-es meccseinket is sikerült még egy órával előbbre hozni ugyanis. Az éjszakai csapatbuliról részleteiben nem nyilatkozhatok, már több családdal rendelkező csapattárs megfedett, hogy jobb lenne, ha csak a meccsekről írnék, mert egyre népszerűbb a blog… Úgyhogy csak annyit mondhatok: csak Joó Gabira és Ádira emlékszem, akit gyakorlatilag Gabiztam, bár Flegmi azt mondta, vele is összefutottam, de nyugi lányok, nem volt se karszalag, se VIP lekerített rész, se ingyen pia, se jelszó, se 19 éves Playmate lányok, így reggel öltözködés közben Gabi neve mellé bizony egy nagy feketepontot ikszelek, és törlöm az iwiw-ről is. Azért szerencsére egy-két szóban elmondták, hogyan készültek a mérkőzésre:

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 7 forduló

7. forduló - Beharangozó: Respect FC - Külker

2010.10.02. 08:00 zsoltez

Respect FC – Külker
2010. október 3. – 10:00 óra, Láng Vasas
 

A Respect FC kerete: Csillag, Filipovic, Hegedűs, Hiszékeny, Horák, Joó, Karsai D., Kemény, Kiss, Marosi, Németh, Szilasi, Varga T., Zsoltéz.

Karsai P., Révész és Vajda továbbra is sérültek, míg Horák, Karsai D., Kemény és Varga T. játéka sérülés miatt kérdéses.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 7 forduló

6. forduló - Értékelés: FC Pifu '04 - Respect FC

2010.10.01. 08:00 vajda györgy

FC Pifu '04 – Respect FC 2-4 (0-2)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 6 forduló

6. forduló - Beszámoló: FC Pifu '04 - Respect FC

2010.10.01. 07:59 zsoltez

Marinho továbbra is az edzőpályák lelkes látogatója, ezért ez a beszámoló is az én tollamból fakad, azonban a pletykák szerint a Külker elleni rangadóról már ismételten sztárújságírónk fog megemlékezni a csapat honlapján.

Az eddigi mérkőzések alapján a mérkőzés esélyese egyértelműen a Respect FC volt, és az előző meccsen elszenvedett vereség után nem is lehetett más a cél, mint a három pont begyűjtése. Ilyenkor a legtöbb sérült megpróbálja összedrótozni magát, és ez, az öltözői szagok alapján, sikerült is.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 6 forduló

6. forduló - Beharangozó: FC Pifu '04 - Respect FC

2010.09.29. 08:00 zsoltez

FC Pifu '04 Respect FC
2010. szeptember 29. – 19:00 óra, Siketek Pálya
 

A mérkőzésre készülő keret: Bendik, Csillag, Hegedűs, Hiszékeny, Horák, Joó, Karsai D., Kemény, Kiss, Marosi, Németh, Szilasi, Varga T., Zsoltéz.

Karsai P. és Révész sérülés miatt biztosan nem léphet pályára, míg Kemény játékára van egy kis esély.

Filipovic és Varga B. egyéb okok miatt nem tudja segíteni a csapatot.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó 2010 2011 6 forduló

5. forduló - Értékelés: Európa - Respect FC

2010.09.28. 08:00 vajda györgy

Európa – Respect FC 2-1 (1-0)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés 2010 2011 5 forduló

5. forduló - Beszámoló: Európa - Respect FC

2010.09.28. 07:59 zsoltez

Ezúttal rendhagyó beszámoló készül, ugyanis a megszokott szerző ezúttal nem vállalta a cikk megírását, mivel a mérkőzés után több szurkoló is felelősségre vonta gyengébb játéka miatt. Természetesen nem a szurkolók haragja tántorította el az írástól, hanem úgy döntött, hogy ezentúl minden szabadidejét edzéssel fogja tölteni, így segítve csapatát.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló 2010 2011 5 forduló

5. forduló - Beharangozó: Európa - Respect FC

2010.09.24. 08:00 zsoltez

Európa – Respect FC
2010. szeptember 26. – 19:00 óra, BMTE Stadion
 

A mérkőzésre készülő keret: Hegedűs, Hiszékeny, Horák, Joó, Karsai D., Karsai P., Kemény, Kiss, Marosi, Németh, Szilasi, Varga B., Varga T., Zsoltéz.

Révész Vajda, és Kemény sérüléssel bajlódik, de utóbbi játéka elképzelhető. Bendik, Csillag és Filipovic egyéb elfoglaltságok miatt nem tudják segíteni a csapatot.

3 komment

Címkék: beharangozó 2010 2011 5 forduló

4. forduló - Értékelés: Respect FC - Szt. Pál Akadémia II

2010.09.20. 08:00 vajda györgy

Respect FC – Szt. Pál Akadémia II 6-4 (1-3)

A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.

A tovább mögött a játékosok osztályzatai…

6 komment

Címkék: értékelés 2010 2011 4 forduló

süti beállítások módosítása